Zupa Grochowa Miętowa

Zupa Grochowa Miętowa
Zupa grochowa miętowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, cebulę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miętowa Zupa Pomidorowa, Miętowa zupa Grochowo-ziemniaczana, oraz Miętowa surowa zupa Pean i szpinak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, 6-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać 2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaćpeas, zmniejszyć ogień, i gotować delikatnie untiltender, o 5 minut dla świeżego groszku, O2 minut dla zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch świeżyGroch świeży
5
Zdjąć garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać pietruszkę, miętę i pozostałe 2 szklanki bulionu do garnka. Puréesup w blenderze lub z immersionblender, rozcieńczając wodą, jeśli zupa jest ząb, aż gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Ubij Creme fraîche i śmietanę w małej miseczce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
8
Podawać ciepłą zupę ze szczypiorkiem, przerzucając mieszankę crème fraîche na łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn