Zupa Grochowa Miętowa

Zupa Grochowa Miętowa
Zupa grochowa miętowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, cebulę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miętowa Zupa Pomidorowa, Miętowa zupa Grochowo-ziemniaczana, oraz Miętowa surowa zupa Pean i szpinak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, 6-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać 2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodaćpeas, zmniejszyć ogień, i gotować delikatnie untiltender, o 5 minut dla świeżego groszku, O2 minut dla zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch świeżyGroch świeży
5
Zdjąć garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać pietruszkę, miętę i pozostałe 2 szklanki bulionu do garnka. Puréesup w blenderze lub z immersionblender, rozcieńczając wodą, jeśli zupa jest ząb, aż gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Ubij Creme fraîche i śmietanę w małej miseczce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Podawać ciepłą zupę ze szczypiorkiem, przerzucając mieszankę crème fraîche na łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn