Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Chunky zupa fasolowa z szynką i jarmuż może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka kurczaka, mięsisty szynka hock, liście jarmużu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa fasolowa z szynką i jarmużem, Zupa Z Grubej Czarnej Fasoli, oraz Chunky Vegetable Black Bean Soup.
Instrukcje
1
Fasolę włożyć do dużego garnka do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać szynkę, całą marchewkę, czosnek, seler, całą cebulę, Garni bukiet i wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż fasola są ledwo miękkie, o 1 1/2 godziny.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Za pomocą łyżki szczelinowej Odrzuć marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać pokrojoną w plasterki marchew, pokrojoną cebulę i wywar; doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Wyjąć skos i lekko ostudzić, następnie rozdrobnić mięso i powrócić do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
6
Dodać jarmuż i gotować do miękkości, 10 protokół. Odrzucić Garni bukiet, doprawić solą i pieprzem; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część