Zupa fasolowa z jasnymi warzywami

Zupa fasolowa z jasnymi warzywami
Zupa fasolowa z jasnymi warzywami to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 577 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 godzin i 30 minut. Jeśli masz por, nierafinowaną sól morską, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Krem na słodko z wanilią, Żeberka wieprzowe i malunggay z zupą bulalo (szpik wołowy), oraz Zupa fasolowa z szynką i warzywami.

Instrukcje

1
Wrzuć ziarna szpiku do dużej miski do mieszania, przykryj je gorącą wodą o 2 cale i wymieszaj szczyptą sody oczyszczonej. Przykryj miskę i pozwól im moczyć przez co najmniej 18 i do 24 godzin. Raz lub dwa razy, gdy fasola namoczy się, odcedzić namoczoną wodę i uzupełnić ją gorącą wodą. Po namoczeniu co najmniej 18 i do 24 godzin, odcedzić fasolę i ustawić ją na blacie na później. Odrzuć moczenie water.In ciężki garnek zapasów (jak ten), stopić ghee. Wymieszaj pory i czosnek, smażąc je, aż zmiękną i pachną-około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Do garnka wlać bulion i wymieszać z nasączoną fasolą. Dusić, pod przykryciem, przez 1 godzinę. Wymieszać z selerem naciowym, korzeniem pietruszki i ziemniakami i kontynuować gotowanie zupy przez kolejne 30 do 45 minut lub aż fasola i warzywa staną się miękkie i wydajność po przekłuciu widelcem. Chochle do miski zupy, i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SelerSeler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W19 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn