Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ten Bean Soup II. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, sól, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Moczyć mieszankę fasoli w wodzie przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
2
Osuszoną namoczoną fasolę, sos pomidorowy, pomidory i chili, seler, marchew i kiełbasę umieścić w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Pomidor
Marchew
Papryka Chili
Kiełbasa
Seler
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki i doprawić zupę do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, cebulą w proszku i czosnkiem. Dusić na małym ogniu przez 8 do 10 godzin, aż fasola będzie miękka.