Zupa Fasolowa Jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne, laktoowo-wegetariańskie i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 15 g białka i 4 g tłuszczu. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup liście laurowe, paprykę, seler i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej oraz jarzynowa zupa fasolowa.
Instrukcje
1
W 5-kw. wolnowar, połączyć wszystkie składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)