Zupa Fasolowa Jarzynowa

Zupa Fasolowa Jarzynowa
Zupa Fasolowa Jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne, laktoowo-wegetariańskie i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 15 g białka i 4 g tłuszczu. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup liście laurowe, paprykę, seler i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej oraz jarzynowa zupa fasolowa.

Instrukcje

1
W 5-kw. wolnowar, połączyć wszystkie składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia56
Magazyn