Zupa Fasolowa Granatowa

Zupa Fasolowa Granatowa
Zupa fasolowa wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 303 kalorie, 18g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki, bulionu warzywnego, liści majeranku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest świetne. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Obfita Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku 8-quart podgrzać fasolę i wodę do wrzenia. Gotować odkryte 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Natkę pietruszki wymieszać. Gotować 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn