Zupa fasolowa wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 303 kalorie, 18g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki, bulionu warzywnego, liści majeranku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest świetne. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Obfita Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku 8-quart podgrzać fasolę i wodę do wrzenia. Gotować odkryte 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
5
Natkę pietruszki wymieszać. Gotować 2 do 3 protokół.