Zupa Escarole, Fasolowo-Kiełbasowa z parmezanem

Zupa Escarole, Fasolowo-Kiełbasowa z parmezanem
Escarole, fasola, i kiełbasa zupa z parmezanem może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka wstępnie cebula, escarole, kiełbasa z indyka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kiełbasa, Eskarole i biała fasola Ragout, Zupa Escarole i parmezan z klopsikami z kurczaka, oraz Obfita zupa Escarole, jęczmień i parmezan.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, cebula kopru włoskiego, czosnek, i kiełbasa; gotować 7 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, często mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodaj bulion, 1 szklankę wody i fasolę. Przykryć; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w escarole; gotować 4 minuty lub aż escarole zwiędnie. Zupę podzielić równomiernie na 4 miseczki, posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
EscaroleEscarole
FasolaFasola
BulionBulion
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn