Zupa chlebowa: Pancotto alla Romana
Zupa chlebowa: Pancotto alla Romanan to hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Spiedini Alla Romana, Crostini Alla Romana, oraz Gnocchi Alla Romana.
Instrukcje
Zmiękcz chleb w zimnej wodzie, następnie wyjmij go, wyciśnij nadmiar płynu i pokrusz do garnka do zupy.
Dodaj tyle wody, aby ledwo przykryć, a następnie dodaj pomidory, czosnek, 1 łyżkę oleju oraz sól i pieprz do smaku. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż pomidory całkowicie się rozpadną.
Dodaj ser, majeranek i pozostały olej, dopraw przyprawy i podawaj równomiernie podzielone na 4 rozgrzane miski do zupy.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.