Zupa chlebowa Farmwife: Cialledd ' alla Contadina

Zupa chlebowa Farmwife: Cialledd ' alla Contadina
Zupa chlebowa Farmwife: Cialledd ' alla Contadina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 629 kalorii, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka wody, buraków, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika, Kurczak jak zrobiłaby żona rolnika: Pollo alla Contadina, oraz Pomidorowo-bazyliowe kąski z Contadiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy na dużym ogniu, podgrzać oliwę z oliwek i zmiękczyć cebulę i czosnek, ale nie pozwól im brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj ziemniaki, następnie sól morska, płatki pieprzu i zielenie, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
ZieloniZieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Dodać wodę i liść laurowy i gotować na wolnym ogniu 15 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Podawać w dużych miseczkach z chlebem obok i serem startym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn