Zupa chlebowa czosnkowa z małżami

Zupa chlebowa czosnkowa z małżami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zupę czosnkową chleb z małż spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zioła, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Chlebowa Czosnkowa, Zupa chlebowa czosnkowo-rozmarynowa, oraz Czosnek & Chili Małże dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek w maśle i oliwie z oliwek w średniej wielkości rondlu ustawić na małym do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szczyptę lub dwie soli i trochę białego pieprzu. Nie pozwól, aby mieszanina usmażyła się. Małe delikatne pęcherzyki powinny tworzyć się wokół krawędzi patelni i są dobrym znakiem, że ciepło jest w sam raz. Staną się głębokim złotym karmelem w ciągu około 30 minut. Wymieszać i oglądać często, jak gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bulion z kurczaka, skórkę serową, posiekane zioła i chleb czosnkowy.Dusić kolejne 15 do 20 minut, często mieszając. Smak przypraw. Może potrzebować więcej soli. Jeśli to nie niech dodać szczyptę i niech gotować Inny 2 lub 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Usunąć resztki Skórki sera i wyrzucić.Zupę przecedzić blenderem zanurzeniowym.Możesz zrobić zupę dzień wcześniej, ponieważ często jest lepiej na drugi dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Podawać z gotowanymi na parze małżami (opcjonalnie) z boku i mocną posypką startego Parmigiano-Reggiano i posiekanymi liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn