Zupa cebulowa dymka z grzankami czosnkowymi
Zupa cebulowa z grzankami czosnkowymi może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz podstawę rosołu, wodę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenna Zupa Grochowa, Grzanki Czosnkowe, Krem Z Trawy Cytrynowej, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz Francuska zupa cebulowa z grzankami Pepperjack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w 15x10x1-calowy patelni lub blachy cookie z boków, stopić 3 łyżki masła w piekarniku.
Dodać kostki chleba i czosnek w proszku do masła; wrzucić dobrze połączyć.
Piec około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kostki chleba będą chrupiące i brązowe.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym roztopić 3 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj białą cebulę; gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać w wodzie, bazie zupy, zielonej cebuli i pieprzu.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 10 minut. Wymieszać przed podaniem.
Top każdej porcji z 1/4 szklanki grzanek i 1 łyżka sera.