Zupa Brokułowa
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni zupa brokułowa może być niesamowita bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 355 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu, koszernej soli, pół na pół i liści tymianku. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Zupa Kalafiorowa I / Lub Brokułowa (Zupa 0 Punktowa Ww) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Roztop masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i gotuj do zeszklenia, około 5 minut.
Dodaj ziemniaka, tymianek, sól i bulion i zagotuj. Dostosuj ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu i gotuj bez przykrycia, aż ziemniak będzie miękki widelcem, około 10 minut.
Dodaj brokuły i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Zupę przecieramy partiami w blenderze lub blenderze zanurzeniowym. Włóż zupę do garnka i dodaj śmietanę. Doprowadź do wrzenia, posmakuj i dopraw solą i pieprzem.
Podawać z opcjonalnymi dodatkami.
Opcjonalne dodatki: Ogolony parmezan, rozdrobniony cheddar lub pokruszony boczek .