Zupa Brokułowa

Zupa Brokułowa
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni zupa brokułowa może być niesamowita bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 355 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu, koszernej soli, pół na pół i liści tymianku. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Zupa Kalafiorowa I / Lub Brokułowa (Zupa 0 Punktowa Ww) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Roztop masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotuj do zeszklenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj ziemniaka, tymianek, sól i bulion i zagotuj. Dostosuj ogień, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu i gotuj bez przykrycia, aż ziemniak będzie miękki widelcem, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj brokuły i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
5
Zupę przecieramy partiami w blenderze lub blenderze zanurzeniowym. Włóż zupę do garnka i dodaj śmietanę. Doprowadź do wrzenia, posmakuj i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać z opcjonalnymi dodatkami.
7
Opcjonalne dodatki: Ogolony parmezan, rozdrobniony cheddar lub pokruszony boczek .
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn