Zupa Azji Południowo-Wschodniej
Zupa z Azji Południowo-Wschodniej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, limonkowe kliny, Tajskie chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Łososiowa Inspirowana Azją Południowo-Wschodnią, Południowo-Azjatyckie Steki Rib Eye, oraz Southeast Asian Chicken and Noodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler i gotować do miękkości, ale nie Brązowy, o 5 protokół.
Dodaj bulion, mleko kokosowe, imbir, chili, czosnek i sól. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 15 minut.
Dodać kiełki fasoli, kapusta, kurczak, i makaron. Gotować tylko do makaronu i kapusty są miękkie, o 5 protokół. Przed podaniem wymieszaj liście kolendry i tajski sos rybny.