Zupa Arbuzowa Na Zimno
Zimna zupa arbuzowa to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka tabasco, liści shiso, arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Arbuzowa Na Zimno, Zimna Zupa Szparagowa Z Grillowanym Arbuzem, oraz Zupa Gazpacho (Zimna Hiszpańska Zupa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze przecier pokrojony w kostkę arbuz ze świeżym sokiem z limonki, liśćmi trybuli i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż mieszanina będzie bardzo gładka. Ustaw sitko o drobnych oczkach nad dużą miską i odcedz puree z arbuza, naciskając bardzo lekko na ciała stałe, aby wyodrębnić sok z arbuza bez przepychania miąższu.
Wypłukać blender i przywrócić napięty Sok arbuzowy do niego. Z blenderem na, dodać gumę ksantanową i miksować, aż lekko zgęstnieje, o 15 sekund.
Zupę arbuzową przełożyć do dzbanka i doprawić Tabasco i solą. Przechowywać w lodówce, aż zupa jest dobrze schłodzone, o 20 protokół.
Zupę podawać w miseczkach, przyozdobionych trybulą lub rozdrobnionymi liśćmi shiso.