Zniszczone Pakiety Tilapii
Rozpadające się Pakiety tilapii to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.76 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać tilapia filet, szalotki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Zniszczone Pakiety Tilapii, Opakowania Brzoskwiniowe Tilapia, oraz Konfetti Tilapia Paczki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyczyść szalotki, odcinając większość zieleni.
Pokrój je na dwie części i pokrój każdy kawałek na pół wzdłuż.Na każdym arkuszu folii umieścić 1/2 łyżeczki masła. Posmarować 1/4 filetów tilapii na maśle, dodać sól i pieprz do smaku i jedną czwartą szalotki kawałek.
Dodaj około 1/2 łyżeczki wody do każdego opakowania, posypać 1/4 herbes de provence na wierzchu każdego, następnie złożyć folię i na filet, aż masz luźne opakowanie, upewniając się, że jest trochę miejsca w środku do pary. Uszczelnij wszystkie krawędzie. Powtórz dla innych plików.
Umieścić paczki na blasze do pieczenia. Jeśli prawidłowo je złożyłeś, nie powinny przeciekać, gdy są w piekarniku. Jeśli masz wątpliwości, umieścić je w dużym naczyniu piekarnika zamiast. Wstawić do piekarnika na 20-25 minutes.It jest to bardzo trudne do rozgotowania ryby w ten sposób, więc jeśli jesteś nieufny ryb jest niedogotowane, pozostawić go nieco dłużej.Otwórz każdą paczkę przy stole-nie chcesz przegapić tego aromatu!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.