Zmysłowe filety z okonia morskiego Carolyn z sosem z raków i krabów

Zmysłowe filety z okonia morskiego Carolyn z sosem z raków i krabów
Zmysłowe filety z okonia morskiego Carolyn z sosem Rakowym i krabowym mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 570 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka filetów labraksa, pietruszki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Filety z labraksa w sosie Pietruszkowym, Sos spaghetti babci Carolyn, oraz Zdrowsze bezglutenowe Gumbo z raków i krabów (Redux).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn