Ziołowy Marynowany Broil Londyński
Zioła marynowane London Broil wymaga o 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 151 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos worcestershire, czosnek w proszku, top round stek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowany Broil Londyński, Broil Londyński Marynowany Sojowo, oraz Bourbon Soy Marynowane London Broil.
Instrukcje
Połącz wino, oliwę z oliwek i przyprawy w dużej samozamykającej się plastikowej torbie.
Umieścić stek w worku i pieczęć. Delikatnie obróć torbę, aby rozprowadzić marynatę. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do 3 godzin dla silniejszego smaku. Od czasu do czasu obracaj torbę.
Stojak do grilla lekko nasmarowany. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek z marynaty; zastrzegając marynaty. Grill 8-10 minut na stronie lub do pożądanej doneness.
Szczotka z reserved marynaty po przekręceniu. Wyrzucić resztki marynaty.
Pokroić w cienkie plastry przez ziarno.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah