Ziołowe Pieczone Kury Kornwalijskie

Ziołowe Pieczone Kury Kornwalijskie
Ziołowe pieczone kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1063 kalorie, 81g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, liście tymianku, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kury Z Dziczyzny Pieczonej W Ziołach, Kury Z Dziczyzny Pieczonej W Ziołach, oraz Zioła Czosnek Rożen Cornish Gry Kury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią i umieść stojak do pieczenia na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wymieszać przyprawy do grilla, dressing i posiekane zioła w małej misce. Rezerwa 2 łyżki. Obficie pocierać kury wewnątrz i na zewnątrz mieszanką ziół i opatrunków. Każdą kurę napełnij gałązką każdego zioła i kawałkiem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużej misce, połączyć marchew, cebula i ziemniaki z zarezerwowane 2 łyżki mieszanki dressing, Hojny szczypta soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Włożyć warzywa do dużej patelni i ułożyć kury na wierzchu. Piecz je, aż soki przejdą jasne i natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 180 stopni F Po włożeniu do najgrubszej części uda, około 50 do 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjmij patelnię z piekarnika, przykryj folią i pozostaw kury na 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Kury przełożyć na dużą tacę z pieczonymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn