Ziołowe krakersy serowe
Herbed Cheese Crackers wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 150 kalorii. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, koperku, mąki i sera Cheddar. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 15%. Domowe krakersy z ziołami, krakersy z ostrygami i proste krakersy z ziołową komosą ryżową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść pierwszych sześć składników w robocie kuchennym; przykryć i zmiksować pulsacyjnie.
Dodaj masło; przykryj i pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Podczas wyrabiania stopniowo dodawaj wodę, aż utworzą się wilgotne okruchy.
Uformuj ciasto w dysk; owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do czasu, aż będzie można je łatwo wyjąć.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 cala. grubość.
Pokrój za pomocą oprószonej mąką 2-calowej. krajacz ciastek.
Umieścić w odległości 1 cala od siebie na wyłożonych papierem do pieczenia blachach.
Piec w temperaturze 350°C przez 12-15 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zarumienią (krakersy powinny być chrupiące).
Wyjąć na kratkę do całkowitego wystygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.