Ziołowe Marynowane Duszone Jagnięce Golonki

Ziołowe Marynowane Duszone Jagnięce Golonki
Ziołowo marynowane duszone golonki jagnięce to danie główne, które serwuje 4. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. 104 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka młodych ziemniaków o czerwonej skórce, mąka uniwersalna, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce.

Instrukcje

1
Marynować jagnięcinę w ziołach: wymieszać w małej misce mielony kminek, kolendrę, tymianek, rozmaryn, curry i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kminek MielonyKminek Mielony
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać w 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Umieścić jagnięce golenie w dużej torbie zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
4
Dodaj olej przyprawowy do torby. Rozetrzyj olej przyprawowy po całym trzonku. Wycisnąć powietrze z worka i zamknąć worek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść w naczyniu, aby złapać wyciek.
6
Marynować 4 godziny lub przez noc.
7
Brązowe trzonki ze wszystkich stron: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w ciężkim dużym garnku żaroodpornym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Wyjąć jagnięce golenie z worka marynaty i umieścić na rozgrzanej patelni. Wyrzucić pozostałą marynatę. Gotować trzciny jagnięce aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Dodać bulion i czosnek; doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Gotować 1 godzinę; wyjąć z piekarnika i obrócić jagnięce golonki. Przykryć i kontynuować gotowanie, aż jagnięcina będzie miękka, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń trzciny jagnięce na talerzu: gdy trzciny jagnięce gotowane, dopóki nie rozpadną się oferty usunąć je do talerza i namiotu z folią, aby utrzymać ciepło. Gdy ostygnie, usuń mięso z kości i pokrój na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Gotuj warzywa w duszonym płynie: Przynieś płyn do garnka, aby gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj marchew; dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj ziemniaki do płynu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Dodaj pomidory i cukinię do cieczy i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
7
Wyjąć warzywa z patelni, odtłuścić tłuszcz z płynu do duszenia: łyżką szczelinową przełożyć warzywa na talerz z jagnięciną. Łyżka off tłuszczu z duszenia cieczy, zastrzegając 1 łyżkę stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zrobić zasmażkę, zagęścić gulasz: 
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Ciepło zarezerwowane tłuszczu w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. (Jeśli nie ma tłuszczu, podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Ubić w mące; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Wymieszać z koncentratem pomidorowym i 1 szklanką duszonego płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
12
Dodać z powrotem do garnka z resztą duszonego płynu. Gotować przez kilka minut, aż lekko zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dodać z powrotem warzywa i trzciny jagnięce. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Jagnięce golonki świetnie komponują się z Cabernet Sauvignon, Malbec i Shiraz. Czerwone wino z czerwonym mięsem jest dość standardowe, ale te odważne czerwone z gładszymi taninami uzupełniają delikatny smak jagnięcy. Inapawine Cabernet Sauvignon z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
iNapaWine Cabernet Sauvignon
iNapaWine Cabernet Sauvignon
Natychmiastowe poczucie przyprawy do nosa, a następnie intensywna Czarna wiśnia, śliwka z nutami pieprzu. Duży alkohol jest oczywisty, ale nie nazwałbym go obezwładniającym w tym sensie. Jest to" owocowa bomba " na początek tej smacznej taksówki. W sumie mocne pokazy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia87
Magazyn