Ziołowa ryba Lenie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.35 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, squasha, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to tort rybny w stylu tajskim z sałatką ziołową, herbata ziołowa-jak zrobić indyjski styl ziołowy tean lub chai, oraz Wakacyjny Napar Ziołowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać olej na dużej patelni. Wymieszać z cebulą, czerwoną i zieloną papryką i szalotką. Gotować 3 protokół. PAN w cukinii, Kabaczek, pomidor, oliwki i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.