Zimowy czerwony sos na Spaghetti Squash
Zimowy czerwony sos nad Spaghetti Squash jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Jest idealny do Zima. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, sos pomidorowy, spaghetti squash i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Roladki z dyni "zima" z pikantnym sosem żurawinowym, Spaghetti Squash z czerwonym sosem, oraz Spaghetti Squash z sosem Pesto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić spaghetti squash wyciąć stronę w dół na naczyniu do pieczenia. Napełnij naczynie do pieczenia około 1 cala wody.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż miąższ squasha będzie miękki, a skórka będzie łatwo przebita widelcem, około 45 minut.
Po squash idzie do piekarnika, podgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać wegańskie kiełbasy, cebula, papryka, i czosnek; gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, 5 do 7 protokół.
Dodać grzyby i gotować jeszcze 3 minuty. Wymieszaj sos pomidorowy, pastę pomidorową, wodę, włoską przyprawę, brązowy cukier, sól morską i czarny pieprz. Przykryć i dusić, podczas gdy squash nadal gotować, o 35 protokół.
Miarka miąższ z squasha na talerzu, i użyć dwóch widelców, aby oddzielić i puch się pasma squasha. Top z sosem do podania.