Zimowa Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zimowej zupy z warzyw korzeniowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 389 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. 183 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczona Zimowa Zupa Korzeniowa, Zupa Zimowa z warzywami i warzywami korzeniowymi, oraz Zimowe Warzywa Korzeniowe Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Połączyć pasternak, marchew, korzeń selera, rzepa, słodkie ziemniaki, i dyni w dużej patelni do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek, doprawić 1 łyżeczką soli koszernej i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wrzucić warzywa, aby równomiernie rozprowadzić przyprawy.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż warzywa będą łatwo Przekłute widelcem, 30 do 45 minut, mieszając co 15 minut.
W międzyczasie roztopić masło w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać w seler i cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Wlać bulion warzywny i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, odkryte. Wymieszaj pieczone warzywa i kontynuuj gotowanie przez 10 minut. Zupę Puree za pomocą blendera zanurzeniowego. Wymieszać pół na pół, a w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Jeśli zupa stanie się zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu warzywnego.