Zimowa Sałatka Z Rzodkiewki
Zimowa sałatka z rzodkiewki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś arbuza rzodkiewka, sól morska, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreańska zupa z rzodkiewki zimowej (mu Guk), Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, oraz Sałatka Daikon / Sałatka z rzodkiewki z sosem śliwkowym japońskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając 5-otworowej obieraczki lub obieraczki do warzyw, ogol długie nici z daikon, aż uzyskasz około 1/2 szklanki. Zapisz resztki rzodkiewki do innego użytku.
W małej misce ubij razem maślankę, śmietanę, 2 łyżki. roquefort, sól i pieprz (lub umieścić te składniki w słoiku kufel i energicznie wstrząsnąć).
Podziel zieleninę na 4 talerze sałatkowe.
Mżawka dressing na zieleni.
Dekoruj rzodkiewką, jabłkiem i pozostałym serem.
Dodać do przodu: opatrunek, przykryty i schłodzony, do 1 tygodnia.