Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 272 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowym, Zimowa sałatka Jagodowa wieniec w / Lemon Poppyseed Dressing, oraz Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowo-makowym.
Instrukcje
1
W blenderze lub maszynce połączyć cukier, sok z cytryny, cebulę, musztardę i sól. Proces aż do dobrze wymieszane. Gdy maszyna nadal działa, dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj mak i przetworzyć jeszcze kilka sekund, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
3
W dużej misce połączyć sałatę rzymską, rozdrobniony ser szwajcarski, nerkowce, suszona żurawina, jabłko w kostkach i gruszka w kostkach. Wrzucić do wymieszania, a następnie wlać sos na sałatkę tuż przed podaniem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)