Zimny makaron Soba z wieprzowiną wietnamską
Przepis zimny makaron Soba z wieprzowiną wietnamską jest gotowy w około 37 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 1,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej sezamowy, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimny Makaron Soba Z Wieprzowiną Wietnamską, Zimny makaron Soba z sosem Tsuyu (zaru Soba), oraz Zaru Soba (Zimny Makaron Soba).
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę cebuli, 1 łyżkę oleju sezamowego,1 łyżeczkę sosu rybnego i kolejne 4 składniki (przez wieprzowinę) w dużej plastikowej torbie; Zamknij. Marynować w lodówce 20 minut.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju, Pozostałe 1 łyżka sosu rybnego, ocet, i chile pasty w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodaj makaron, kapusta, i papryka; wrzucić do herbu.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 1 1/2 protokół lub aż gotowe. Ułóż wieprzowinę na mieszaninie z makaronem.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami cebuli.