Ziemniaki z koperkiem i fetą

Ziemniaki z koperkiem i fetą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji, każda o wartości 219 kalorii , 6 g białka i 13 g tłuszczu . Za 1,1 dolara za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, koperku, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 51% , to danie jest dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Pieczone faszerowane ziemniaki (ziemniaki tandoori) , Gnocci z warzywami i fetą oraz Sałatka nicejska z wędzonym łososiem alaskańskim i pokruszoną fetą alouette .
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
W misce wymieszaj ser, koperek, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz.
Dodaj ziemniaki i delikatnie wymieszaj.