Ziemniaki Tricolor z Pesto i parmezanem
Tricolor ziemniaki z Pesto i parmezanem może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto łosoś z parmezanem Pesto Orzo, Dip Parmezan-Pesto, oraz Pesto Parmezan Bochenek.
Instrukcje
Wymieszać 4 łyżki oliwy z oliwek, bazylii, szalotki i czosnku w procesorze, aż będzie gładka. SOS bazyliowy doprawiamy do smaku solą i pieprzem. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu. Wrzucić wszystkie ziemniaki z 4 łyżki oliwy z oliwek, sól, i pieprz w dużej misce do Płaszcz.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Pieczone ziemniaki, aż prawie miękkie, o 35 protokół.
Ziemniaki polać sosem bazyliowym i wrzucić do płaszcza. Kontynuuj pieczenie ziemniaków do złotego koloru i miękkości po przekłuciu szaszłykiem, o 20 minut dłużej.
Przenieść ziemniaki do miski.
Dodać ser i wrzucić do herbu.