Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem

Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz do 6 gałązek rozmarynu, oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem, Rozmaryn Czosnek Ziemniaki Pieczone, oraz Ziemniaki Pieczone Z Rozmarynem I Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z 4-stronną ciężką blachą w górnej trzeciej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Składniki wymieszać z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
3
Rozprowadzić w 1 warstwie na gorącej patelni i piec 20 minut. Ziemniaki poluzować metalową szpatułką i obrócić, układając Blade ziemniaki wokół zewnętrznej krawędzi patelni i złote ziemniaki w środku (do równomiernego pieczenia). Piecz 15 minut, następnie poluzuj i ponownie obróć ziemniaki. Pieczeń, aż ziemniaki są złote i gotowane przez i krawędzie są chrupiące, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn