Ziemniaki Nadziewane Kiełbasą
Ziemniaki nadziewane kiełbasą to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 23G białka, oraz 32G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, pikantną kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ser Pleśniowy Faszerowane Fingerling Ziemniaki, Udka z kurczaka nadziewane grzybami z ziemniakami i zielonymi oliwkami jkla, oraz Czerwone Ziemniaki Faszerowane Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić ziemniaki w oliwie z oliwek,1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na blasze do pieczenia.
Piec 25 minut lub do miękkości.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Tymczasem gotować kiełbasę na patelni nonstick na średnim ogniu, aż brązowy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć miąższ, pozostawiając skorupki nienaruszone.
Połącz pulpę ziemniaczaną, kiełbasę i ser w misce. Doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Łyżka około 1 czubata łyżeczka mieszanki ziemniaków do każdej skorupy ziemniaka. Ułożyć na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 15 minut lub do ogrzania.
Podawać z Chipotle-limonkowym Guacamole.
W razie potrzeby udekorować ziemniaki.