Ziemniaki kremowe czosnkowo-Parmezanowe
Slow-Cooker kremowy czosnek i parmezan ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 542 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pieprz, skondensowaną zupę z grzybów, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ziemniaki kremowe czosnkowo-Parmezanowe, Powolna Kuchenka Czosnek Parmezan Ziemniaki, oraz Powolna kuchenka czosnek parmezan kurczak i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1 szklankę wody i śmietany Tatar.
Dodać pokrojone ziemniaki; wrzucić do herbu.
Spuścić, wyrzucając wodę.
Umieścić ziemniaki w 3 do 4-quart powolnej kuchence.
W średniej misce, połączyć zupę, 1/2 szklanki wody, mąka, masło, sól, pieprz i czosnek w proszku; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę na ziemniaki; delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 5 do 6 godzin.
Tuż przed podaniem, posypać parmezanem na wierzchu.