Slow-Cooker kremowy czosnek i parmezan ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 542 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pieprz, skondensowaną zupę z grzybów, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ziemniaki kremowe czosnkowo-Parmezanowe, Powolna Kuchenka Czosnek Parmezan Ziemniaki, oraz Powolna kuchenka czosnek parmezan kurczak i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć 1 szklankę wody i śmietany Tatar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać pokrojone ziemniaki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Spuścić, wyrzucając wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieścić ziemniaki w 3 do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
W średniej misce, połączyć zupę, 1/2 szklanki wody, mąka, masło, sól, pieprz i czosnek w proszku; dobrze wymieszać.