Ziemniaki inkrustowane Nadziewane Tilapian jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 106g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Na 10,23 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, mleko, Wino, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Łosoś nadziewany z ziemniaków w sosie z białego wina cytrynowego, Kuskus Inkrustowana Tilapia, oraz Ziele Parmezanu Inkrustowane Tilapia.
Instrukcje
1
Tilapię umyć w zimnej wodzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Miejsce w Pucharze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sok kokosowy na pokrycie.Przykryć miskę i przechowywać w lodówce 2-4 godziny.Farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Kokosowy
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ciepło
5
Saute pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj masło i EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
7
Saute seler, cebula, marchew do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać czosnek i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
9
Dodać wino i zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
11
Dodaj krewetki i szpinak.Kontynuuj gotowanie, aż krewetki są różowe i szpinak jest gorący.Wymieszać z bazylią, kolendrą, pieprzem cytrynowym, solą, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)
12
Zdjąć z ognia, włożyć do miski i pozostawić do ostygnięcia.Gdy ostygnie, zmiksować w jajku i bułce tartej.Ziemniaki.Umyć, obrać, pokroić na pół, gotować do przetargu widelcem.Mash dokładnie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.