Ziemniaki Faszerowane Szparagami
Ziemniaki faszerowane szparagami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Mieszanka szparagów, śmietana, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Szparagami I Szynką, Szparagi i szynka faszerowane ziemniaki dla dwojga, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 400° przez około 1 godzinę lub do momentu zakończenia.
Odciąć cienki plasterek z góry każdego ziemniaka i wyrzucić. Ostrożnie wyjąć miąższ, pozostawiając nienaruszoną skorupę. W misce rozgnieść miąższ z mlekiem, śmietaną, cebulą solą i pieprzem na gładką masę. Złóż szparagi. Stuff shells; umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posypać serem i boczkiem. Powrót do piekarnika na 20-25 minut lub do ogrzania.