Ziemniaki Faszerowane Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków nadziewanych serem. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka zielonej cebuli, ostry ser cheddar, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ziemniaki Faszerowane Szynką I Serem, Faszerowane ziemniaki z serem, oraz Ziemniaki Faszerowane Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 425° przez 45 minut lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika; obniżyć temperaturę do 350°.
Każdy ziemniak pokroić na pół poziomo; pozostawiając cienką skorupę, ostrożnie miąższ miąższu do miski. Odstaw Skórki ziemniaczane na bok.
Do miąższu dodać śmietanę, parmezan, boczek, cebulę i chrzan.
Wymieszać widelcem, aż do połączenia, ale nie puree.
Dodać sól i pieprz. Wypełnij Skórki ziemniaczane. Wierzch każdego ziemniaka z 1 łyżeczką masła i posypać serem.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° do ogrzania przez, o 20 protokół.