Ziemniaki Faszerowane Bekonem I Serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Bacon ' n ser nadziewane ziemniaki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 50 i kosztuje 5 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer bekon, ostry ser cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ziemniaki faszerowane bekonem i serem, Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem, oraz Ziemniaki Faszerowane Boczkiem Jalapeno.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Każdy ziemniak przebić w kilku miejscach widelcem lub ostrym nożem.
Piec 1 godzinę lub do miękkości. Fajne 5 min.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na pół; miarka się centra do średniej miski, pozostawiając 1/8-cala-grube muszle.
Dodać ser, masło, mleko i pieprz do ziemniaków w misce; zacieru do pożądanej konsystencji. Wymieszać z boczkiem i szczypiorkiem; łyżkę do skorupek ziemniaków.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.