Ziemniaczano-Scallion Latkes
Przepis Potato-Scallion Latkes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 141 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, oliwy z oliwek, mąki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), Latki Ziemniaczane, oraz Latki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziemniaki i cebulę; wilgoć z mieszanki ziemniaków wyciśnij przez sito.
Połącz mieszaninę ziemniaków, mąkę, sól i białka jaj w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji i wycisnąć pozostałą ciecz. Wyrzucić płyn. Kształt każdej porcji w 1/4-cala grubości patty.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 6 pasztecików na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i 6 pasztecikami.