Ziemniaczane Roladki Rozmarynowe
Ziemniaczane Roladki rozmarynowe wymagają około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 161 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, rozmarynu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Roladki Ziemniaczane Rozmaryn, Ziemniaczane Roladki Rozmarynowe, oraz Maślane bułeczki ziemniaczane {najbardziej puszyste najsmaczniejsze bułeczki jakie kiedykolwiek spotkałam}.
Instrukcje
Zmierz i dodaj ciepłą wodę, oliwę z oliwek, suche mleko, płatki ziemniaczane, cukier, rozmaryn, sól, mąkę chlebową i drożdże do maszyny do chleba w kolejności podanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta i rozpocznij.
Ciasto podzielić na 12 sztuk.
Zwiń każdy w 10-calową linę; linę cewki i schowaj na końcu, aby przeszła przez środek.
Umieść 2 cale od siebie na blasze do pieczenia posypane mąki kukurydzianej. Przykryć i odstawić na 45 minut.
Umyj blaty glazurą jajeczną lub roztopionym masłem i lekko posyp koszerną solą.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 15 do 20 minut.