Ziemniaczane Cukierki taty

Ziemniaczane Cukierki taty
Ziemniaczane Cukierki taty to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. 21 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukierników ' cukier, masło orzechowe, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Miętowe Cukierki Ziemniaczane, Irish Potato Candy, oraz Maine Potato Candy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Drenaż.
3
Przenieść ziemniaki do dużej miski i zacieru, aż będzie gładka. Wymieszaj ekstrakt waniliowy z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Stopniowo mieszaj cukier cukierniczy w puree ziemniaczane, aż konsystencja będzie podobna do ciasta ciasteczkowego; dodaj więcej cukru cukierniczego, jeśli cukierek jest zbyt ciekły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Posyp duży kawałek woskowanego papieru cukrem cukierniczym i rozwałkuj cukierki ziemniaczane na prostokąt o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Rozłóż masło orzechowe na cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
7
Rolki cukierki i masło orzechowe w ciasną spiralę; zawiń cukierki dziennika w papier woskowany. Przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Pokroić w plastry, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn