Zielony-pomidor BLT
Zielony-pomidor BLT wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1116 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz zieloną sałatę, mąkę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. W średniej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę i sól i odstawić.
W piekarniku gotować boczek na blasze do pieczenia przez około 10 minut, obracając raz, aż będzie chrupiący.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Tost chleb w piekarniku, aż lekko złoty, o 2 protokół.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Zanurzyć plastry pomidora w jajku, a następnie mieszaninę mąki kukurydzianej. Smażyć na złoty kolor, około 3 minut na stronę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozłóż 4 kromki chleba z chutney i ułóż je z sałatą, pomidorami i boczkiem. Na wierzch drugą kromkę chleba.