Zielony Groszek Z Chrupiącym Boczkiem
Zielony groszek z chrupiącym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grochu, masła, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ravioli Z Groszkiem I Chrupiącym Boczkiem Przepis, Groszek z boczkiem i chrupiącymi porami, oraz Groch z chrupiącym wędzonym boczkiem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu 10 do 12 minut lub do chrupkości; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżeczki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć szalotki w gorących kapiących na średnim ogniu 2 minuty lub do miękkości. Wymieszaj skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, pieprz i sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do zmniejszenia o połowę.
Dodać groszek i gotować 5 minut; wymieszać z miętą i masłem.
Przełożyć groszek do naczynia i posypać pokruszonym boczkiem.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 6 szklanek łuskanego świeżego słodkiego zielonego groszku można zastąpić. Gotować groch we wrzącej wodzie na pokrycie 5 minut; odcedzić i postępować zgodnie z przepisem.