Zielony Czosnek Aioli
Zielony czosnek Aioli jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, musztarda dijon, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karczochy gotowane na parze z Zielonym czosnkiem Aioli, Małże Gotowane Na Parze Z Zielonym Czosnkiem Aioli, oraz Kanapki z pancettą, Mizuną i pomidorami z Zielonym czosnkiem Aïoli.
Instrukcje
Umieść jajko, czosnek i musztardę w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i przetworzyć, aż do równomiernego połączenia.Po uruchomieniu procesora powoli dodawaj olej w cienkim strumieniu, aż do całkowitego połączenia, około 3 minut.
Dodać sok z cytryny, sól, pieprz i pulsować, aż mieszanina jest gładka.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce w pojemniku z szczelną pokrywką przez okres do 4 dni.