Zielony-Chile Ravioli

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać zielone-Chile Ravioli spróbować. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, owijki wonton, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielony-Chile Ravioli, Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, oraz Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ravioli, połącz pierwsze 5 składników w misce. Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki zielonej mieszanki chile do środka owijki.
Umyj krawędzie owijki wodą; połącz 2 przeciwległe rogi. Dociśnij krawędzie mocno palcami, tworząc trójkąt.
Ułożyć ravioli na dużej blasze posypanej skrobią kukurydzianą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj ravioli; gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Dodać bulion; gotować, pod przykryciem, 1 do 2 minut.
Usuń ravioli z łyżką szczelinową i utrzymuj ciepło.
Aby przygotować sos, połącz kolendrę, ocet, pomidory, fasolę i olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania. SOS łyżka nad ravioli.