Zielony Chile kurczak makaron z serem
Zielony Chile makaron z kurczakiem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1065 kalorii, 55g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać salsa verde, pół funta łokcia makaron, mleko odparowane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przepis ten zachwycił 534 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowy pieczony Zielony Chile kurczak makaron z serem {bezglutenowy}, Zielony Chile makaron z serem, oraz Zielony Chile makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz skrobię kukurydzianą, odparowane mleko i jajka w małej misce i ubijaj do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Umieść piersi kurczaka w dużym holenderskim piekarniku lub garnku i przykryj wodą o 4 cale. Doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż kurczak jest gotowane przez, około 5 minut po wrzenia osiąga. Za pomocą szczypiec, przenieść do dużej miski i odstawić.
Odstawić wodę na wysoki ogień, aż się zagotuje i dodać makaron. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo al dente.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka. Podczas gotowania makaronu, wyciągnij mięso z kurczaka na kawałki wielkości kęsa i odstaw na bok, odrzucając kości.
Gdy makaron jest ugotowany, wróć do małego ognia.
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia.
Dodać odparowaną mieszaninę mleka z jajkiem i ser. Mieszaj do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Wymieszać posiekane chili, salsa verde rozdrobniony kurczak, kolendra, i szalotki.