Zielone Gazpacho to jedno z najlepszych zimnych dań na świecie

Zielone Gazpacho jest jednym z najlepszych zimnych dań na świecie jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet ryżowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 20 minut. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Jak walczyć z przeziębieniem-Cold Buster Green Smoothie, Hiszpańska Gazpacho {Zimna Letnia Zupa}, oraz Przystawki na Święto Dziękczynienia-karmelizowana kukurydza i fasolka szparagowa z orzechami pekan i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórek, czerwoną cebulę, zieloną paprykę i pomidory drobno pokroić w kostkę ręcznie. Idealnie Kości będzie dość dobrze, ale tekstura jest całkowicie do ciebie.
Umieść pokrojoną w kostkę mieszaninę w dużej misce lub dzbanie. Zgarnij nieco ponad połowę tych warzyw do miski robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.
Dodaj całe posiekane awokado i uruchom maszynę, aż osiągnie się gęste, gładkie puree. Zeskrobać puree z powrotem do miseczki z resztą pokrojonych w kostkę warzyw.
Dodać ocet winny ryżowy i zielony sos Tabasco; wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i białym pieprzem.Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do 3 dni.
Podawać schłodzone z mżawką oliwy z oliwek (Opcjonalnie) i kolendry jako dekoracji.Jak to: jak Ładowanie...