Zielona sałatka z sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 240 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu z czerwonego wina, romaine, miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Fresh Berry Green z granatem Meyer sos do sałatek cytrynowych, Zielona sałatka z sosem buraczanym, oraz Zielona sałatka z dressingiem koperkowym.
Instrukcje
1
Ubić razem sok, miód, ocet i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wrzucić razem Mango, rzymskie, i ogórek z sosem, do smaku.