Zielona fasolka i pełnoziarnista Sałatka Penne
Zielona fasola i pełnoziarnista Sałatka Penne może być tylko przystawką, której szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Jeśli masz chrupiący boczek, majonez, natkę pietruszki i szczypiorek oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Penne, chrupiące tofu i sałatka z zielonej fasoli, Green Bean & musztarda pełnoziarnista/miód vinaigrette przepis, oraz Sałatka z kurczakiem-Penne z zieloną fasolką.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia 2 duże garnki osolonej wody. Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody. W jednym garnku, gotować fasolkę szparagową 3 minuty; odcedzić i zanurzyć w wodzie z lodem, aby zatrzymać gotowanie. W drugim, gotować makaron do miękkości do ukąszenia, 9 do 12 minut lub zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Odcedzić i dokładnie spłukać pod zimną wodą do całkowitego ostygnięcia (patrz UWAGI).
W robocie kuchennym, pulse majonez, Roquefort, i ocet, aż dobrze połączone, ale nadal nieco grube.
W dużej misce, wymieszać makaron, fasolka szparagowa, Roquefort dressing, pietruszka, szczypiorek, boczek, i pieprz, aż makaron jest dobrze pokryte. Doprawić solą do smaku.