Zielona Fasola Cytrynowo-Czosnkowa
Cytrynowo-czosnkowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Jeśli masz skórkę z cytryny, ząbki czosnku, fasolki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Cytryną I Czosnkiem, Czosnek Cytryna Zielona Fasola, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę ugotować z 1 łyżeczką. sól we wrzącej wodzie, aby pokryć 4 do 5 minut lub do ostrej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Gotować czosnek i szalotki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 minut lub aż tylko złoty kolor; usunąć z ognia. Wymieszać z bazylią, nast. 2 składniki, a pozostał 1 łyżeczka. sól.
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić do herbu.
Dekorować, w razie potrzeby.