Zielenina mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zieleni mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, zieleń mniszka lekarskiego, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii, Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, mieszając, o 30 sekund.
Dodaj zielenie mniszka lekarskiego w partiach, często obracając szczypcami. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, posypać solą i pieprzem i nadal gotować, obracając szczypcami, aż warzywa zwiędną i kruche, około 5 minut.
Dodać porzeczki i orzeszki piniowe i gotować 1 minutę więcej.
Przełożyć do naczynia i skropić około 1 łyżką. więcej oleju.
Podawać z wyciśnięciem cytryny, jeśli chcesz.