Zesty Steak & Avocado Stand' N Stuff ™ Soft Tacos

Zesty Steak & Avocado Stand' N Stuff ™ Soft Tacos
Zesty Steak & Avocado Stand' N Stuff ™ Soft Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka awokado, stare tortille z mąki el Taco, stek z flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Tacos Z Kurczakiem I Awokado Stand ' N Stuff™ Soft, Tacos Śniadaniowe Stand ' N Stuff™ , oraz Chicken Suiza Stand 'N Stuff™ Tacos.

Instrukcje

1
Natrzyj obie strony steku z flanki mieszanką przypraw taco. W 12-calowej patelni nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca. Stek gotować w oleju 8 minut, obracając raz. Zmniejszyć ciepło do medium; patelnia przykryć. Gotować od 15 do 20 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część steku odczytuje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Stek Z FlankiStek Z Flanki
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Odstawić 3 minuty. Cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
3
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tortille napełnij stekiem z boku, chiles, awokado i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
AwokadoAwokado
Papryka ChiliPapryka Chili

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn