Zesty Steak & Avocado Stand' N Stuff ™ Soft Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka awokado, stare tortille z mąki el Taco, stek z flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Tacos Z Kurczakiem I Awokado Stand ' N Stuff™ Soft, Tacos Śniadaniowe Stand ' N Stuff™ , oraz Chicken Suiza Stand 'N Stuff™ Tacos.
Instrukcje
1
Natrzyj obie strony steku z flanki mieszanką przypraw taco. W 12-calowej patelni nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca. Stek gotować w oleju 8 minut, obracając raz. Zmniejszyć ciepło do medium; patelnia przykryć. Gotować od 15 do 20 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część steku odczytuje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Stek Z Flanki
Stek
Mięso
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
2
Odstawić 3 minuty. Cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
3
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tortille napełnij stekiem z boku, chiles, awokado i kwaśną śmietaną.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.