Pikantny krem kukurydziany wymaga około 1 godzina od początku do końca. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 169 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Batony Zesty Lemon Custard, Zesty Magic Custard Cake, oraz Pikantny Dip Kukurydziany.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce; dokładnie wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia lub 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Ustaw w płytkiej patelni z gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do zestalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web